Oerhollands Kampeerproduct populair in de VS

kampeerzaken.nl‘Our tents are much bigger!’ Dat in de Verenigde Staten superlatieven aanslaan is bekend. Het is waarschijnlijk ook de reden dat het handgemaakte, meest duurzame en stormvaste kampeerproduct uit Nederland doorbreekt in het land van de extremen. Speciaal voor de Amerikaanse markt is een extra grote verhuurtent geproduceerd, en dat weet de kamperende Amerikaan te waarderen.

 Oppompbare tent ideaal voor organisatie.
Het idee blijkt onverwachts snel aan te slaan bij de Amerikanen. De oppompbare Karsten Tent blijkt ideaal te zijn voor dit idee, zo weet men nu ook bij America’s Tent Lodges. Voor deze organisatie is het belangrijk om over een probleemloos en vooral eenvoudig opzetbare overnachtingplaats te kunnen beschikken. Dat de tent daarnaast heel ruim is en een aansprekend mooi uiterlijk heeft maakt het hele concept uniek. De constructie en duurzaamheid van de tent maken het mogelijk dat de tenten maandenlang op prachtige locaties in de VS kunnen blijven staan. De Amerikanen hebben al snel het gemak van de compleet ingerichte tent ontdekt. Vooral rond de grote steden vinden de verhuurtenten gretig aftrek bij mensen die een weekendje de stad uit gaan.
Onbezorgde vrijheid
America’s Tent Lodges neemt een groot gedeelte van de vakantiezorg uit handen, zodat men meer tijd heeft om te genieten. Al trekkend reist men in alle vrijheid door het zuidwesten van de VS. Aan het einde van de dag staat er een verzorgde slaapplaats klaar, op een kwaliteitscamping die voldoet aan de huidige eisen van de Europese kampeerder. Bij het plannen van de reis wordt maximaal rekening gehouden met persoonlijke wensen. Persoonlijke vrijheid staat centraal; geen verplichte rondreis, maar een eigen reisplan. De tent wordt per nacht geboekt, men blijft zolang men wil en reist vervolgens door naar de volgende locatie. Dit concept is ideaal voor zowel de kampeerder die zijn eigen plan trekt, als voor diegene die een uitgestippelde vakantie wil. Door de jarenlange ervaring kan America’s Tent Lodges desgewenst helpen een reisplan te maken dat aansluit bij de individuele wensen.
Kwaliteit
Dat de Karsten Tent is uitgekozen voor dit concept is geen toeval. Karsten Tenten produceert al ruim dertig jaar Nederlandse topkwaliteit. Karsten is een ‘naam’ in kampeerland en dankt zijn bekendheid aan de degelijkheid en duurzaamheid van de materialen, de mooie ronde vormen en – bovenal – het opzetgemak. Door gebruik te maken van een compressor, voetpomp of persluchtfles staan de tenten eenvoudig en snel. Voor de organisatie van America’s Tent Lodges betekent dit in de praktijk dat men geen zorgen heeft over de tenten en zonodig eenvoudig de tenten gedurende het seizoen kan verplaatsen.
Bezoekers van campings en campinghouders zijn met name onder de indruk van het gemak, de ruimte en de kwaliteit van de tent.
Informatie over deze vakantievorm is te verkrijgen via www.americastentlodges.nl. Voor meer informatie over Karsten Tenten bv kan men een kijkje nemen op www.karstententen.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel