Karsten Tenten derde bij verkiezing “Beste zelfstandige winkel”

kampeerzaken.nlKarsten Tenten is derde geworden in de verkiezing voor de “Beste zelfstandige winkel van Nederland”.
Woensdag 4 november werd tijdens het Retailgala bekend gemaakt dat de hoofdprijs ging naar Ballengooyen Modes uit Dussen. De tweede prijs ging naar Roetgerink Mode in Enter, en Karsten Tenten behaalde een zeer verdienstelijke derde plaats.
 De medewerkers van Karsten Tenten zijn in de afgelopen weken zeer actief geweest om de klanten te benaderen voor het uitbrengen van een stem. Hier is door de klanten van Karsten in grote mate gehoor aan gegeven, wat heeft geresulteerd tot het winnen van deze fraaie derde plaats. Een beter compliment is niet denkbaar voor de medewerkers. Consumenten hebben rapportcijfers gegeven voor: assortiment, klantvriendelijk personeel, deskundigheid, sfeer, prijs-kwaliteitsverhouding, vernieuwing een aanbiedingen.
kampeerzaken.nlNieuwbouwplannen
Karsten wordt “meer dan alleen kamperen”. De nieuwbouw van Karsten verloopt volgens planning, de extra 3000m2 wordt naar alle waarschijnlijkheid in februari 2009 geopend.
Nu kent men Karsten vooral van de oppompbare tenten en de kampeerartikelen. Maar het assortiment is in de afgelopen jaren al dusdanig uitgebreid dat dit niet meer geheel de lading dekt. Zeker met de uitbreiding in het vooruitzicht kan Karsten een complete vakantiewinkel worden waarbij een bezoek aan de winkel het hele jaar door het begin zou moeten zijn voor elke vakantie.

Like dit artikel
Tweet dit artikel