Karsten Tenten exposeert op Outdoor by ISPO

Karsten Tenten op Outdoor by ISPO

Karsten Tenten exposeert op Outdoor by ISPO

De karakteristieke, oppompbare tenten van Karsten zijn inmiddels wereldberoemd in Nederland. Maar nog niet in Europa. En juist daar liggen nog heel veel mogelijkheden.

Om die reden gaat de Noord-Hollandse tentenbouwer eind deze maand zijn tenten oppompen in München. Daar vindt namelijk de grootste Outdoorbeurs van Europa plaats.

Outdoor by ISPO

Outdoor by ISPO, wat claimt de opvolger te zijn van de bekende outdoorbeurs in Friedrichshafen, vindt plaats van 30 juni t/m 3 juli. Hier zal Karsten zich hier voor het eerst presenteren aan het grote Europese publiek om retailers te enthousiasmeren voor de verkoop van de onverwoestbare gezinstenten van katoen. Uiteraard zal hier de bekende oppompbare Karsten Tent te zien zijn maar het familiebedrijf zal ook de nieuwste lijn tunneltenten presenteren. Na succesvolle marktintroducties in Engeland, Zuid Korea en Japan is Karsten op zoek naar sterke retailers met een passie voor kwaliteitstenten om haar tenten verder onder de aandacht te brengen.

Human Comfort

In München deelt Karsten de stand met Human Comfort, de bekende leverancier van allerhande slimme kampeer- en reisartikelen. Met de slogan “onderweg met het comfort van thuis” zijn de kampeerartikelen van Human Comfort een prima aanvulling op de hoogwaardige Karsten Tenten. Het design van het kampeermeubilair van Human Comfort is niet alleen functioneel maar vooral ook bijzonder mooi.

Like dit artikel
Tweet dit artikel