Karsten Tenten bouwt winkelparadijs voor vakantiegangers

kampeerzaken.nlKarsten Tenten gaat met ingang van het voorjaar van 2009 flink groeien. Medio augustus 2008 gaat de eerste paal in de grond van de uitbreiding van maar liefst 3000m².
Deze uitbreiding was gezien de groei van de afgelopen jaren hard nodig. Na de gereedkoming in februari 2009 wordt het assortiment met name uitgebreid met de komst van een recreatieve watersportafdeling, een Travelshop voor de vliegvakanties, een kledingassortiment voor de avontuurlijke reiziger en de sportieve recreant.
 
Uitbreiding voortenten
Hiermee wordt ook voldaan aan de groeiende vraag naar een complete wandelvakantie. Ook op specifiek kampeergebied komt er uitbreiding, de extra vierkante meters zullen ook worden benut voor het tonen van een uitgebreide lijn voortenten en de vergroting van de montageruimten ten behoeve van de maatwerk (voor)tenten.
Complete vakantiewinkel
Door deze uitbreiding groeit Karsten uit tot een zeer complete vakantiewinkel. De uitdaging voor de inkopers van Karsten is een samenstelling van het assortiment voor elke vakantieganger. Of het gaat om een luxe reistas of de oordopjes voor het vliegtuig, het is de bedoeling dat men dat bij Karsten straks kan aanschaffen. Inmiddels is al begonnen met de uitbreiding van het assortiment voor de vliegende vakantieganger.
Meer dan alleen tenten
Men zal merken dat Karsten Tenten B.V. niet meer geheel de lading dekt. Uiteraard blijft Karsten als onderdeel van de nieuwe opzet dé specialist voor kampeervakanties. Met de unieke oppompbare tent en oppompbare voortent ontmoet men regelmatig kampeerders uit de gehele Benelux en tegenwoordig ook Duitsland in de prachtige showroom.
Kwaliteit en service blijven speerpunten
Karsten Tenten heeft kwaliteit en service al ruim dertig jaar hoog in het vaandel. Karsten is een ‘naam’ in kampeerland en dankt zijn bekendheid aan de degelijkheid en duurzaamheid van de materialen. Dit ziet men niet alleen terug in de eigengemaakte tenten maar ook het assortiment dat door Karsten is ingekocht. Met de toevoeging van het hoge serviceniveau onderscheidt het oer-Hollandse bedrijf zich als een echte specialist. Ook het eigen huismerk Human-Comfort is een voortvloeisel van deze speerpunten.

Like dit artikel
Tweet dit artikel