Karsten Travelstore heropent binnenkort op tijdelijke locatie

Karsten Travelstore tijdelijke locatie

Karsten Travelstore heropent binnenkort op tijdelijke locatie

De brand, die het pand van Karsten Travelstore een paar weken geleden in de as legde, had bijna niet op een ongelukkiger moment plaats kunnen vinden. Vlak voor het begin van het kampeerseizoen, en ook op het moment dat er talloze verzendingen, vaak bestaande uit met de hand op maat vervaardigde tenten, klaar stonden voor verzending.

Gelukkig heeft het team van Karsten direct na de allesverwoestende brand alles op alles gezet om een nieuwe start te kunnen maken. Onder de hoede van de nieuwe directie werd er als eerste uitgekeken naar een andere, tijdelijke locatie.

Die andere locatie is inmiddels gevonden. De sleuteloverdracht heeft afgelopen vrijdag plaatsgevonden. Karsten zal zich tijdelijk vestigen op het bedrijventerrein van de Oude Veiling, nummer 56. Dit is op nog geen 400 meter afstand van het oude pand. Het bedrijf wil daar in mei alweer de deuren openen voor het grote publiek. Tot die tijd zal er hard gewerkt worden om dit mogelijk te maken. Zo staan de winkelmedewerkers voor de gigantische klus om de kille metershoge bedrijfshal om te toveren tot de sfeervolle outdoorwinkel die het publiek van Karsten gewend is.

Atelier

Maar ook de medewerkers van het atelier van Karsten Tenten hebben genoeg te doen. Een deel van de 3500 m² nieuwe winkelruimte zal worden gebruikt als atelier. Daar wordt de meeste haast achter gezet, om de verloren gegane bestellingen alsnog uit te kunnen leveren. Dat betreft niet alleen veel kampeertenten, maar ook een opdracht van honderden werktenten voor Tent World Unlimited. Volgens Marc Takken, kersvers directielid van de firma, zullen er eerste weken dan ook flink wat overuren worden gedraaid om de levertijd te verkorten. De exacte openingsdatum van het nieuwe onderkomen wordt uiteraard zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Like dit artikel
Tweet dit artikel