Karsten TravelStore geopend

kampeerzaken.nlAfgelopen zaterdag heeft de nieuwe Karsten TravelStore haar deuren geopend. Reislustige bezoekers treffen aan de Factorij in Zwaag een waar paradijs voor een ieder die in zijn of haar vrije tijd van reizen en buitensport houdt. 

 

De showroom van 10.000 vierkante meter biedt naast het bekende Karsten kampeer- en buitensportassortiment nu echt alles op het gebied van reizen en recreatie. Karsten komt hiermee tegemoet aan de toenemende vraag om het hele jaar door op verschillende manieren vakantie te vieren.


 

kampeerzaken.nlKarsten, dat al tientallen jaren bekend is van de oppompbare tenten, heeft ook geruime tijd een collectie buitensportartikelen, met onder meer de grootste collectie wandelschoenen van Noord-Holland.

 

Vooral dat laatste is minder bekend, en wordt door commercieel manager Danny Hazewindus als een gemiste kans gezien: Reden genoeg om onze zaak uit te breiden met een showroom waar het 365 dagen per jaar vakantie is. Alles wat maar iets met vrije tijd te maken heeft, is hier te koop. Of je nu vakantie viert in de tuin of een verre vliegreis gaat maken. Karsten TravelStore biedt een full-service formule voor de meest uiteenlopende activiteiten en bestemmingen. Men kan hier terecht voor alle spullen op het gebied van kamperen, reizen en recreëren. Van koffer tot kano. Van slaapzak tot zwembad.

 

kampeerzaken.nlNaast bekende merken als Nomad en Samsonite biedt Karsten ook producten van het eigen merk Human Comfort. Onder die naam worden de meest uiteenlopende producten verkocht, die stuk voor stuk zijn geselecteerd om de goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

 

Karsten hecht al sinds het begin van haar bestaan aan kwaliteit. Niet alleen qua producten, maar ook qua advies en service. Danny Hazewindus: De kennis van onze medewerkers is groot. Zij voorzien bezoekers niet alleen van een goed advies over de vele producten, maar geven ook de beste tips voor de vakantie.” Niet voor niets stond Karsten Tenten in de finale van de beste zelfstandige winkel van Nederland.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel