Karsten Verandaluifel

Karsten Verandaluifel

Karsten breidt programma uit met Verandaluifel

Karsten Tenten heeft haar lijn oppompbare tenten uitgebreid met de nieuwe Verandaluifel. Deze luifel heeft een lengte van twee meter en is daarmee de meest ruime luifel voor de Karsten Tenten ooit.

De uit één stuk bestaande Verandaluifel is bijzonder royaal en biedt zo een fijn ruim onderkomen voor het hele gezin.

Ruimte voor het hele gezin

Karsten Verandaluifel met regenluifelDe Karsten Verandaluifel is geschikt voor de Karsten basistenten in de formaten 280, 300, 350 en 380. Hij is 2,20 meter diep en wordt inclusief afsluitwand geleverd. De kleuraccenten zijn naar wens. Daardoor kun je een mooie set met je Karsten basistent samenstellen. Als je wilt kun je de Karsten Verandaluifel uitbreiden met een Regenluifel (zoals op de foto hiernaast) of een kuiptent.

Karsten gaat binnenkort verhuizen

Zoals bekend is Karsten een tijd geleden getroffen door een grote brand waarbij het hele bedrijf in de as is gelegd. Karsten wist al vrij snel na de brand een tijdelijk onderkomen te vinden voor zover de winkel als het atelier. Ook de nieuwbouw – op een steenworp afstand van het oude pand – kon gelukkig vrij vlot worden opgestart. En die is bijna klaar. Dat betekent dat op dit moment het tentenatelier wordt verhuisd. Dat moet nog voor de Kerst in het nieuwe pand operationeel zijn. Daarna is het de beurt aan de winkel en showroom. Dat betekent dat er nu een aantrekkelijke verhuiskorting op de showmodellen van de tenten wordt gegeven. Medio maart is overigens de officiële opening van de Karsten Travelstore.

Like dit artikel
Tweet dit artikel