Vrijstaande voortent annex bustent van Karsten

kampeerzaken.nlKarsten Tenten kennen we vooral van de opblaasbare koepeltenten. Maar Karsten heeft veel meer in het programma, zo maakt Karsten onder anderen ook voortenten en bustenten op maat, tenten voor tenttrailers en nog veel meer.

 

Omdat Karsten de laatste tijd steeds meer aanvragen van consumenten krijgt voor voortenten en bustenten heeft Karsten een vrijstaande voortent ontwikkeld, die zowel bij een caravan of een camper kan worden geplaatst maar ook geheel vrijstaand, als bijvoorbeeld partytent, kan worden gebruikt.


 

De voortent zelf heeft steeds hetzelfde basis, terwijl de aansluiting naar de caravan of camper door Karsten geheel op maat wordt gemaakt. Op die manier kan Karsten een goed passende voortent leveren zonder dat de gehele voortent steeds op maat moet worden gemaakt.

 

De nieuwe voortent meet 4,00 x 2,30 meter en is 2,40m hoog. De voorwand heeft een diepte van 1,30 meter. Bovendien kan de tent worden uitgebreid met een extra luifel. Door de eenvoudige doch robuuste constructie en het beproefde oppompsysteem kan de tent binnen een kwartier worden opgezet.

 

De nieuwe voortent/bustent is door het slimme concept te plaatsen bij nagenoeg alle caravans en campers, van een kleine hefdakcaravan tot een chalet, van buscamper tot fifth wheel.

 

Voor camperaars is het interessant om te weten dat de tent kan blijven staan als men met de camper wil gaan rijden, hij is geheel vrijstaand en kan dus eenvoudig van de camper worden losgekoppeld en rondom worden afgesloten.

 

Het zware doek, de stevige constructie en het rond aflopende dak maken de tent volgens Karsten ook geschikt voor de wintersport. De nieuwe voortent is tot en met dinsdag op de Caravana te bewonderen en verhuist dan naar de showroom van Karsten in Zwaag.

Like dit artikel
Tweet dit artikel