Karsten voortent voor Gobanna mini caravan

kampeerzaken.nlKarsten Tenten heeft een voortent ontwikkeld voor de Gobanna mini-caravan. Deze in Zuid-Europa vervaardigde mini-caravan kon af fabriek weliswaar met een voortent worden geleverd, maar echt veel ruimte bood die tent niet bepaald. De speciale door Karsten ontwikkelde boogvormige voortent biedt dat wel. De tent heeft een grondvlak van totaal 3,00 x 3,00 meter waardoor de leefruimte wordt verveelvoudigd.
 kampeerzaken.nlIn feite bestaat de voortent uit een speciaal vervaardigde boogvormige luifel, zoals Karsten die als Comfortluifel ook aan haar normale oppomptenten levert, welke kan worden afgesloten middels een voorwand. De leefruimte met de regenluifel nog verder worden vergroot.
Door middel van de voorgebogen aluminium boogstok kan de voortent eenvoudig worden opgezet. De tent is gemaakt van Ten Cate KD48, hetzelfde materiaal dat Karsten gebruikt voor de ‘normale’ Karsten tenten. Karsten levert overigens ook regelmatig soortgelijke maatwerk voortenten voor Eriba Touring en T@b caravans.
De consumentenprijs van de complete tent is € 955,- inclusief tochtstrook. Deze prijs is opgebouwd uit de onderstaande losse onderdelen. Er kan dus ook alleen een (niet afsluitbare) comfortluifel worden besteld.
Comfortluifel/voortent: € 425,-
Afsluitwand (280): € 262,-
Ramenset: € 119,-
Regenluifel: € 149,-
kampeerzaken.nlMeer info op www.karstententen.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel