Opzetinstructie Karsten voortenten voor Eriba caravans

kampeerzaken.nlZaterdag 19 januari a.s. organiseert Karsten Tenten weer een opzet instructiedag voor haar oppompbare voortenten. Deze instructie zal zich vooral richten op de kleinere toercaravans met hefdak. Er wordt een demonstratie gegeven hoe zo’n opblaasbare voortent van Karsten aan de Eriba Touring wordt opgezet.
 
Het is geen toeval dat Karsten juist de Eriba Touring heeft gekozen voor deze instructiedag. De lage bouwvorm van deze populaire toercaravan biedt bouwers namelijk een beste uitdaging om hier een goed passende en waterdichte voortent voor te maken.
De kracht van Karsten komt bij deze lage caravans extra tot uiting omdat Karsten ook specialist is in het leveren van maatwerk. Het maken van een waterdichte voortent voor kampeerders die met een caravan met hefdak op stap gaan is dan ook specialistenwerk te noemen. De combinatie van dit type caravan en het opzetgemak van de opblaasbare voortent is voor mensen die met de caravan trekken bijzonder interessant, de voortent heeft nagenoeg geen stokken en is snel, maar vooral eenvoudig op te zetten.
Meer info op www.karstententen.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel