Karsten organiseert Themadag Wandelen

kampeerzaken.nlKarsten Tenten & Outdoor organiseert een themadag Wandelen op 1 maart 2008 aanstaande. De Karsten Wandeldag begint al een begrip te worden. Ook op 1 maart a.s biedt Karsten wandelaars een informatieve gezellige en voordelige dag waarbij de winkel is geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur.
 
Populair en gezond
Wandelen is niet voor niets populair, het is een gezonde inspanning, kan bijna altijd en overal en geeft ook nog eens rust en ontspanning. Wandelen kan bijna als een serieuze sport gezien worden maar als u wandelen voor u een belangrijk tijdverdrijf begint te zien spreekt het voor zich dat dit op een zo comfortabele en aangename wijze plaats moet vinden. En dit is nu precies de reden waarom Karsten Tenten en Outdoor al een aantal jaren een speciale dag hiervoor organiseert.
Uitgebreide informatie en advies
Er zal tijdens de themadag uitgebreid informatie worden gegeven over alles wat met wandelen te maken heeft. Karsten Tenten B.V. heeft diverse leveranciers uitgenodigd die de klanten persoonlijk te woord zullen staan. Voor een overzicht van deze vertegenwoordigers kunt u de website raadplegen: www.karstententen.nl. Wandelschool Walk 4 Fun zal een Nordic Walking clinic geven. Ook zal er een podotherapeut aanwezig zijn. Dus heeft u snel last van uw voeten tijdens het wandelen dan is het ook de moeite waard om naar de Karsten Wandeldag te komen. De Fa. Cambreur, een schoenmaker die gespecialiseerd is in reparatie en onderhoud van wandelschoenen is ook aanwezig.
10% korting
Karsten geeft op deze themadag 10% korting op alle wandelschoenen (uitgezonderd de schoenen die al afgeprijsd zijn). Ook op diverse bijbehorende artikelen zoals wandelstokken, sokken, rugzakken en (thermo)kleding, krijgt men deze dag 10% korting. Bovendien ontvangt iedereen die een paar wandelschoenen aanschaft (uitgezonderd de schoenen die al afgeprijsd zijn) een paar gratis wandelsokken en een luxe schoenentas.

Deelnemende bedrijven aan de wandeldag zijn:
Hanwag schoenen, Merrell schoenen en kleding, Cambreur schoenreparaties, Vermeer podologie, Wandelen op de Britse eilanden, Falke sokken en underwear, Wandelschool Walk4fun.
Meer info op www.karstententen.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel