Karsten weer geopend, tentenproductie ook weer gestart

Karsten Zwaag nieuw pand

Karsten weer geopend, tentenproductie ook weer gestart

Anderhalve maand nadat het pand van Karsten door een brand werd verwoest, is Karsten weer volop in bedrijf. Op een paar honderd meter afstand van het vorige pand, in een tijdelijk onderkomen, is het atelier een paar weken geleden alweer begonnen met de productie van de bekende Karsten tenten.

Sinds gisteren, Hemelvaartsdag, is ook de winkel van Karsten Travelstore weer geopend. Ter ere van deze opening heeft Karsten tijdens de openingsweek diverse aanbiedingen en een kortingsactie.

Het nieuwe pand van Karsten is gevestigd aan de Oude Veiling 56 in Zwaag. Daar zijn zowel het atelier en de winkel gevestigd, in afwachting van het gereedkomen van het definitieve nieuwe pand.

https://www.facebook.com/karstentravelstore/videos/1754148508000455/

Leveringstijden Karsten tenten

Het atelier van Karsten is alweer een paar weken in productie. Er is al een klein aantal tenten afgeleverd. Maar nog niet alle modellen zijn op korte termijn leverbaar. Uiteraard worden eerst de verloren gegane bestellingen afgewerkt. Daarna ligt de nadruk op de kleinere modellen. Die zijn waarschijnlijk vanaf medio juni leverbaar. De grotere modellen alsmede de voortenten zijn naar verwachting pas na de zomer leverbaar. Op de website van Karsten staat een overzicht van de actuele levertijden van alle Karsten Tenten.

Demonstraties

Hoewel het nieuwe pand maar nét gereed is, is het team van Karsten volop aan de gang. Daarom zijn er morgen, 12 mei, alweer demonstraties van de Karsten tenten. Wie morgen niet in de gelegenheid is, kan ook op 16 juni of 8 september komen kijken.

Like dit artikel
Tweet dit artikel