Oppompbare voortenten van Karsten

kampeerzaken.nlDat Karsten Tenten B.V. dé producent van oppompbare kampeertenten is, is alom bekend. Maar dat zij dit revolutionaire frame in oppompbare caravanvoortenten verwerken weten helaas te weinig kampeerders. Met de introductie van de oppompbare voortent voor de eigenwijze T@B caravan blaast Karsten haar oppompbare voortent weer nieuw leven in en laat ze ook zien dat de mogelijkheden van deze oppompbare voortenten nagenoeg onbeperkt zijn.
 Geen geklungel meer met een ingewikkeld frame of ontelbare haringen maar gewoon de voortent door de rail halen, de slangen vastzetten en oppompen d.m.v een 12 volt compressor. Slechts een paar glasfiber nokliggers zorgen ervoor dat de voortent strak komt te staan. De flexibele slang die tot 12 bar bestand is zorgt ervoor dat de voortent altijd mooi strak staat en stormvast is.

De nieuwe voortent laat zien dat Karsten voor nagenoeg elk merk en model caravan een passende oplossing heeft. Voortenten worden voor een optimaal resultaat altijd in eigen atelier aan de caravan aangepast om een goede pasvorm te kunnen garanderen. Momenteel ontwikkelt Karsten een voortent voor de caravan met hefdak. Op zich niet zo bijzonder, maar deze is waterdicht! Naar verwachting zal deze begin 2006 officieel gepresenteerd worden.

kampeerzaken.nlVoor het eerst in meer dan 10 jaar kan de consument de oppompbare Karsten voortent weer op de beurs bewonderen. Doordat ze op vraag vervaardigd worden zijn de mogelijkheden ontelbaar, een bezoekje aan de Karsten stand op de Kampeer- en Caravanjaarbeurs (Marijkezaal, stand A030) is dan ook zeker de moeite waard.
Meer info op www.karstententen.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel