De Tentendokter bij Karsten Tenten & Outdoor

kampeerzaken.nlHeeft u de tent alweer van zolder of van stal gehaald en bent u geschrokken bij het weerzien van die oude scheur in het zeil, of bij de hernieuwde confrontatie met die rits die het vorig jaar al begaf?
Geen nood; op zaterdag 19 maart organiseert Karsten Tenten & Outdoor in Zwaag de themadag ‘De Tentendokter’. Tijdens die dag worden kleine reparaties van tenten gratis uitgevoerd. Zit u toch weer droog deze zomer.

 Tijdens de themadag ‘De Tentendokter’ worden rondleidingen gegeven door het atelier, waarbij de eigen medewerkers van Karsten alle geheimen van de oppompbare tent onthullen. Ook zijn er medewerkers aanwezig van doekleverancier Ten Cate en van Alldek, een bedrijf dat lichtgewicht kunststof tenten repareert.
Deze ‘Tentendokters’ vertellen de bezoekers niet alleen alles over tenten, ze verzorgen ook de reparatie van die dag binnengebrachte tenten. Kleine reparaties zijn geheel gratis en worden ter plekke uitgevoerd. Dat geldt niet voor ingrijpendere reparaties, maar natuurlijk kunt u ook daar mee langskomen. Treur dus niet langer om uw gewonde tent, breng hem langs bij de Tentendokter.
Wanneer?
Zaterdag 19 maart van 9.00 uur tot 15.00 uur.
Waar?
Karsten Tenten & Outdoor
De factory 9
1689AK Zwaag
www.karstententen.nl
Voor informatie over de voorwaarden van deze actie kunt u terecht in de winkel of bellen met Karsten Tenten & Outdoor, telefoon: 0229 237199
Karsten Tenten & Outdoor is overigens ook geopend op Tweede Paasdag van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Like dit artikel
Tweet dit artikel