Kees Kampeert №13 Dubbel: vouwwagen met extra tent voor een nog langere levensduur

Kees Kampeert №13 Dubbel vouwwagen

Kees Kampeert №13 Dubbel: vouwwagen met extra tent voor een nog langere levensduur

Kamperen is populairder dan ooit. Toch knaagt er bij menig kampeerder een gewetensvraag: hoe kunnen we zorgeloos genieten van de natuur, zonder onze planeet onnodig te belasten? Kees Kampeert, het Nederlandse familiebedrijf met een rijke geschiedenis in tenttrailers en vouwwagens, heeft het antwoord: de №13 Dubbel, een vouwwagen die klaar is voor de toekomst. 

De zwakke plek van vouwwagens is vaak de tent. Na jarenlang gebruik kan het tentdoek slijten, scheuren of verkleuren, waardoor de hele vouwwagen aan vervanging toe lijkt. Kees Kampeert gooit het over een andere boeg en biedt de №13 Dubbel aan met niet één, maar twee tenten. Een slimme zet, want zo verdubbel je de levensduur van je geliefde kampeermiddel.

Extra tent

De vouwwagen zelf is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, zoals het robuuste TenCate-katoenen tentdoek met een waterkolom van 400 mm. Maar zelfs het beste tentdoek is niet bestand tegen jarenlang gebruik, blootstelling aan de elementen en misschien een ongelukje met een tak. Daarom levert Kees Kampeert nu een extra tent mee, die je thuis kunt bewaren totdat de originele tent aan vervanging toe is. Zo kun je nog jarenlang genieten van je vouwwagen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de staat van het tentdoek.

Beter voor milieu en portemonnee

De №13 Dubbel is niet alleen een praktische oplossing, maar ook een duurzame keuze. Door de levensduur van de vouwwagen te verlengen, wordt er minder afval geproduceerd en hoef je minder snel een nieuwe vouwwagen aan te schaffen. Dat is goed voor het milieu én voor je portemonnee.

Comfort en gemak voor het hele gezin

De Kees Kampeert №13 Dubbel is niet alleen duurzaam, maar ook comfortabel en gemakkelijk in gebruik. Met slaapplaatsen voor vier personen is er genoeg ruimte voor het hele gezin. De vouwwagen is eenvoudig op te zetten, zelfs in je eentje. En met een leeggewicht van 280 kg en een maximaal gewicht van 750 kg is hij geschikt voor vrijwel elke auto.

Duurzaam kamperen met Kees Kampeert

Met de introductie van de №13 Dubbel laat Kees Kampeert zien dat duurzaamheid en kampeerplezier hand in hand kunnen gaan. Zo werken ze met gerecyclede materialen en streven ze naar een zo laag mogelijke CO2-uitstoot. Met de №13 Dubbel zet Kees Kampeert een nieuwe stap in hun missie om kamperen voor iedereen toegankelijk en duurzaam te maken.

Like dit artikel
Tweet dit artikel