Korting op kampeertarieven bij lagere temperatuur

kampeerzaken.nlDe Kennemer Duincamping in Bakkum heeft deze maand een ludieke actie. Om aan het eind van het hoogseizoen nog zo veel mogelijk kampeerders te trekken laat de Bakkumse camping deze maand de temperatuur meewegen voor de prijs van het verblijf.
De temperatuur op de dag van de boeking is uiteindelijk bepalend voor de korting die de campinggast krijgt op de reguliere prijs.

 

Het kortingspercentage kan zo variëren van 15 tot 25 procent. De voorspelling van weer.nl voor het postcodegebied waarin de camping ligt is bepalend voor het vaststellen van de temperatuur. In het tarief is bovendien één dag gratis gebruik van twee huurfietsen inbegrepen.
Temperatuur 15°–20°: 25% korting
Temperatuur 21°–25°: 20% korting
Temperatuur 26°–30°: 15% korting
Kennemer Duincamping Bakkum ligt in de Noord-Hollandse duinen, vlak bij zee. De oudste camping van Nederland in Castricum aan Zee, gelegen in de Noord-Hollandse duinen en vlak aan zee, is volledig met haar tijd meegegaan en beschikt over alle faciliteiten.

Meer info op www.campingbakkum.nl. Voor een 10-daagse voorspelling van de temperatuur kunt u even kijken op www.foreca.com/Holland/Castricum?tenday.

Like dit artikel
Tweet dit artikel