Kerstfair bij de Wielewaal in Zeewolde

kampeerzaken.nlOp zaterdag 13 december organiseert Recreatiebedrijf “De Wielewaal”, bij camperaars vooral bekend van de campercamping "De Wielewaal", een heuse kerstfair. In deze koude en donkere wintertijd zal het terrein tot een sprookjesachtig geheel worden omgetoverd.
 
Zowel voor volwassenen als voor kinderen zal er genoeg te doen zijn, zo kunnen volwassenen kerststukjes maken en de kinderen een voederklok. Er wordt alleen een vergoeding voor het materiaal gevraagd.


 

Om 11.30 wordt de Jeu de Boules baan geopend, en om 13.30 het “Natuurlijk” Golfterrein.  Het “NatuurlijkGolf” wordt naar verwachting een nieuwe rage in Nederland. Toegankelijk voor iedereen, maar toch professioneel!

 

De omgeving leent zich ook uitstekend voor een heerlijke winterwandeling langs het water of door het bos. De warme chocolademelk en glühwijn staan voor u klaar! Daarnaast zullen er pannenkoekjes gebakken worden op een grote plaat. Ook zullen er kerstbomen met kluit in diverse maten verkocht worden. Recreatiebedrijf “De Wielewaal” vindt u op de Wielse Weg 9 (Hulkesteijnse bos/ Laakse strand). Deze dag kunt u gratis op het terrein parkeren. Kijk voor meer informatie op: www.dewielewaal.com.

 

 
Like dit artikel
Tweet dit artikel