Nieuwe keukenmodule 3DOG tenttrailers

kampeerzaken.nlDe tenttrailers van 3DOG krijgen komend seizoen een nieuw, herzien keukenblok dat nu ook geheel in eigen beheer wordt vervaardigd.

 

De keukenmodule wordt aan de binnenzijde van de zwenkdeur van de aanhanger geplaatst. Om de keuken te gebruiken, dient men alleen de zwenkdeur te openen, de keuken is dan zonder verdere handelingen meteen gebruiksklaar. Na gebruik kan de keuken weer worden weggedraaid.


 

kampeerzaken.nlDe keukenmodule heeft een grote spoelbak en een tweepitsgasstel. Dit gasstel wordt voorzien van gas door de aansluiting van een traditionele 1,8 kg gasfles, die in de keukenmodule geplaatst kan worden, desgewenst kan er ook extern een grotere gasfles worden aangesloten.

 

Fris water wordt vanuit de watertank via geïntegreerd filter door een drukpomp geleverd. Deze watertank heeft een inhoud van 40 liter en is onder de aanhanger gemonteerd. De drukpomp heeft voldoende capaciteit om zonodig ook water uit een externe tank of zelfs uit een nabij gelegen bron te pompen. 

 

kampeerzaken.nlWie geen gebruik wil maken van de voortent kan de keuken en zichzelf middels het dak van de keukenerker beschermen tegen de weersomstandigheden. De foto hiernaast laat nog de oude module van 3DOG zien.
 

Like dit artikel
Tweet dit artikel