KeySmart Compact Keyholder, een soort multitool voor je sleutels

KeySmart Compact Keyholder

KeySmart Compact Keyholder, een soort multitool voor je sleutels

ZOETERMEER – Een sleutelbos kan tijdens de kampeervakantie soms knap onhandig zijn. Vanwege de caravan of camper, de disselbak, de diverse serviceluiken en fietsen zit je met een hoop extra sleutels opgescheept.

De KeySmart Keyholder is een handige manier om je sleutels compact en georganiseerd op te bergen. Het lijkt op zo’n handige inklapbare multitool en is geschikt voor twee tot acht sleutels. De scherpe kanten van de sleutels zijn naar binnen gericht zodat je de sleutels niet je broekzak of andere zaken kunnen beschadigen.

De KeySmart is gemaakt van aluminium en verkrijgbaar in zeven opvallende kleuren. Zo heb je dus nooit meer een rammelende sleutelbos in je broekzak. Het plaatsen van de sleutels in de KeySmart gaat erg gemakkelijk en nagenoeg alle sleutels passen erin. Met een los verkrijgbare expension pack kun je het aantal sleutels uitbreiden tot maximaal 34.

De KeySmart Keyholder Aluminium is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist en via www.getkeysmart.nl. Consumentenadviesprijs € 19,99. De KeySmart is ook verkrijgbaar in titanium € 39,95 en kunststof € 9,95.

Voor meer informatie kun je kijken op www.getkeysmart.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel