Fiets en Wandelbeurs met meer dan 240 exposanten

kampeerzaken.nlDe Fiets en Wandelbeurs heeft niet te klagen over belangstelling: inmiddels hebben zich meer dan 240 exposanten ingeschreven voor dit grote fiets- en wandelevenement, dat op zaterdag 3 februari en zondag 4 februari 2007 plaats vindt in de Amsterdam-RAI.

 
Grootste beurs
De Fiets en Wandelbeurs lijkt hiermee uit te groeien naar de grootste publieksbeurs in Europa die specifiek gericht is op het fiets- en wandeltoerisme. Het aanbod is niet alleen uitgebreid, maar vooral gericht en bovendien ook nog veelzijdig.
Voor elk wat wils
Iedere vorm van fietsen en wandelen komt wel aan bod. Alles wat een fietser of wandelaar nodig heeft voor een geslaagde tocht of vakantie is wel aanwezig: van een fiets op maat tot de juiste wandelschoen. Het assortiment aan reizen dekt een groot deel van de wereld: van zelfstandig tot geheel verzorgd … en voor iedere leeftijd, van jong tot rijp!
Fiets- en wandelarrangementen
Opmerkelijk op de beurs is de groei van hotels in binnen en buitenland met speciale fiets- en wandelarrangementen. Zij bieden de actieve reiziger een warm onthaal en kennen de omgeving van hun etablissement natuurlijk op hun duimpje.
Nieuwe verkeersbureaus op de beurs
Ook verkeersbureaus en toeristische diensten ontdekken in toenemende mate het geïnteresseerde publiek dat de Fiets en Wandelbeurs bezoekt. Nieuw in 2007 zijn o.a.: het Deens Verkeersbureau, het Spaans Verkeersbureau, het Kroatisch Verkeersbureau, het verkeersbureau van Luxemburg, het Belgisch Verkeersbureau voor Wallonië en Brussel, de provincie Namen, diverse Duitse regio’s zoals het Sauerland, het Oostenrijkse Salzburgerland en het Zwitsers Verkeersbureau.
Echt Brabants fietscafé
Nederland blijft uiteraard niet achter: op het rijkelijk gevulde Benelux-plein worden diverse nieuwe fiets- en wandelroutes gepresenteerd. Provinciale toeristische diensten en VVV’s laten daar hun fietsnetwerken zien. Deze netwerken door middel van knooppunten zijn razend populair onder het fietsminnende publiek. Noviteit zijn de wandelnetwerken. Centraal op het Benelux-plein kunnen de bezoekers het goede leven in het Brabantse land proeven in een echt Brabants fietscafé.
Informatief en onderhoudend programma
De organisatie zelf biedt de bezoeker een informatief en onderhoudend programma met boeiende lezingen, nuttige workshops en veel andere activiteiten: een fietstestparcours, een nordic walking baan, een paviljoen gezondheid op reis, de informatiemarkt ‘fietsers informeren fietsers’ en ‘wandelaars informeren wandelaars. Natuurlijk is er weer een speciaal programma voor kinderen en het bekende paviljoen Fietsen met Kinderen.
Openingstijden Fiets en Wandelbeurs
De Fiets en Wandelbeurs is op beide dagen open van 10:00 – 17:00 uur. De toegang bedraagt 10,- Euro. En zoals vanouds hebben kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis toegang.
Zie voor meer informatie, met ook een lijst van inmiddels ingeschreven exposanten: www.fietsenwandelbeurs.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel