Kijkdag op ijzig koude Kennemer Duincamping

kampeerzaken.nlOp 5 februari,van 10.00 tot 16.00 uur, is de receptie van de Kennemer Duincamping in Bakkum geopend, want dan komen de laatste seizoenplaatsen vrij.

 

Naar verwachting zal er voor deze plaatsen, omdat er op de camping in Bakkum slechts 15 plaatsen beschikbaar zijn, veel belangstelling zijn op deze kijkzondag.


 

De deuren van de Duincamping zullen daarom ’s ochtends al om 6 uur open gaan en kan er koffie worden gehaald. Voor het ontbijt kan men om 8 uur terecht bij het Eethuys de Duynen. Vanaf 10 uur worden de eerste vrije seizoenplaatsen geboekt. Gezien de koude (verwachte minimum temperatuur: ca. -7° C) zal het voor de belangstellenden gedurende die eerste uren van deze kijkzondag een bijzonder koude aangelegenheid gaan worden.

 

Ook op de ander Kennemer Duincampings , ‘Geversduin’ en ‘de Lakens’, zijn er nog een paar seizoensplaatsen beschikbaar. Verder zal op camping de Lakens het sauna aanbod deze winter worden uitgebreid met een infrarood cabine, waar de kampeerders op de seizoenplaatsen het gehele seizoen gratis gebruik van mogen maken.

Like dit artikel
Tweet dit artikel