Kinderslaapzak groeit mee

kampeerzaken.nlDe slaapzak "Calais" van Human Comfort speelt in op de enorme behoefte aan kinderslaapzakken. Een belangrijk nadeel van een normale kinderslaapzak is dat deze een beperkte gebruiksduur heeft. Een kind groeit namelijk uit de slaapzak. Human Comfort heeft dé oplossing; een meegroei slaapzak.
Deze slaapzak is voor zowel kinderen als volwassenen geschikt. Naast de flexibiliteit in formaat heeft deze slaapzak nog meer aanpassingsmogelijkheden. Zo is de slaapzak om te vormen tot mummymodel en heeft het zowel een dikke als dunne zijde. Bij warmte slaapt met onder de dunne zijde, bij de wat koudere nachten draait men de slaapzak om en slaapt men onder de dikke zijde.
 
kampeerzaken.nlDe slaapzak wordt standaard geleverd met een binnenslaapzak (liner) welke volledig gefixeerd is aan de slaapzak zelf en dus niet zal meedraaien gedurende woelige nachten.
Optioneel wordt een katoenen binnenslaapzak verkocht om het slaapcomfort te optimaliseren. Ook deze is volledig te fixeren. De Calais is aanritsbaar voor tweepersoonsgebruik, de ritsen zijn dusdanig aangepast zodat twee slaapzakken perfect aan elkaar te ritsen zijn.
kampeerzaken.nlDe Calais is bedoeld voor zowel de familie kampeerder die een compacte slaapzak nodig heeft alsmede voor de kampeerder waarbij de grammen een rol spelen.
De slaapzak is onder anderen verkrijgbaar bij Karsten Tenten in Zwaag, tegen een introductieprijs van 69 euro. Meer informatie op www.human-comfort.com.

Like dit artikel
Tweet dit artikel