Kip bestaat 75 jaar

kampeerzaken.nlKip viert dit jaar haar 75-jarig bestaan. In 1934 startte de oprichter Jan Kip als carrosseriebouwer in Hoogeveen, waarna hij zich kort na de oorlog in 1947 specialiseerde in het bouwen van toercaravans.

 

In de loop der jaren bouwde men bij Kip naast toercaravans ook stacaravans, vakantiebungalows en campers, maar het zijn met name de toercaravans waarmee het merk een toonaangevende positie heeft verworven in de markt voor kampeermiddelen.


 

Om dit te vieren, brengt Kip Nederland binnenkort een jubileummodel op de markt. Het jubileummodel wordt in een gelimiteerde oplage geproduceerd. De modellen zullen allemaal een uniek productienummer krijgen. Houd via de website van Kip de voortgang van dit unieke actiemodel in de gaten.

 

Naast dit jubileummodel organiseert Kip samen met de merken Avento, HomeStar en Chateau ook de Caravanfeestweken. Deze feestweken vinden plaats van 1 maart t/m 31 mei a.s. bij alle deelnemende dealers die vermeld staan op www.caravanfeestweken.nl.

 

Tijdens de Caravanfeestweken zijn de nodige prijzen te winnen, die beschikbaar zijn gesteld door de leveranciers en relaties van Kip Nederland.

Like dit artikel
Tweet dit artikel