Kip Caravans modellen 2009

kampeerzaken.nlKip Caravans zet voor seizoen 2009 wederom de puntjes op de i. Enkele indelingen worden aangepast, er zijn enkele nieuwe indelingen en sommige komen juist te vervallen.
De Kip modellen 2009 krijgen standaard in het interieur essen houtdecor, de Grey Line behoudt zijn eigen kersen houtdecor. Zoals eerder besproken zijn er bij de Kip Vision en Kip Grey Line enkele modellen met de multifunctionele bedden, en de Kip Hyline krijgt standaard een Truma Saphir airco.
 
Volledig geïntegreerde airco
Het bijzondere aan deze zeer compacte Truma Saphir airco is dat deze volledig in het interieur wordt ingebouwd en gebruik maakt van in het interieur aangebrachte uitstroomopeningen. De originele stroomlijn van het dak blijft behouden, het gehele systeem is gesloten en onderhoudsarm, extreem stil en veel comfortabeler.
Uniform exterieur
Kip gaat voor seizoen 2009 alle caravans uitvoeren in een uniform exterieur design. De combinatie van wit, grijs en grijs metallic moet de uitstraling van het merk Kip Caravans nog meer versterken. Verder zal Kip nog meer dan voorheen de nadruk ook op export gaan leggen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel