Kip Experience Camp 2016

kip experience day 2016

Kip houdt open huis

HOOGEVEEN – Kip Caravan organiseert komende maand een gratis kampeer evenement waarvoor een ieder graag voor wordt genodigd.

Het gaat om het Kip Experience Camp. Afgelopen najaar vond er ook al een dergelijk evenement plaats. Het succes daarvan deed Kip al snel een volgende editie plannen, die plaats zal vinden op zaterdag 16 en zondag 17 april 2016.

Ook nu worden de geïnteresseerden weer verwacht op het eigen terrein van Kip Caravan in Hoogeveen. Het theme van het komende Kip Experience Camp is “het andere kamperen”. Samen met enkele partners uit de kampeerindustrie wordt er rond de Kip Caravan fabriek in Hoogeveen een aantal evenementen zoals workshops, activiteiten en demonstraties georganiseerd.

De bezoekers van het Kip Experience Camp kunnen op deze manier de nodige kennis en inspiratie op doen om zich perfect op het aanstaande kampeerseizoen voor te bereiden.

Hét andere kamperen

Vorig jaar werd het Kip Experience Camp voor het eerst georganiseerd. De reacties waren zeer positief en motiveerden het team van Kip om dit jaar iets écht nieuws bieden. Kip wil de bezoekers hét andere kamperen laten zien. Wat daar allemaal bij hoort kan Kip op dit moment nog niet verklappen.

Van fabriek tot museum

Er worden tijdens deze dagen ook rondleidingen gehouden in de Kip fabriek. De bezoekers kunnen, lopend langs de ‘lean’ productielijn, exact zien hoe de Kip caravans worden gebouwd.

Verder wordt in de Kip Flagship Store, gelegen aan de fabriek, op dit moment de laatste hand gelegd aan het Kip museum. Hier wordt met nostalgische Kip Caravans de geschiedenis van Kip getoond. Uiteraard zijn in de Flagship Store ook de nieuwste caravan modellen van Kip te bezichtigen.

Meer informatie en nieuws

De komende weken zal Kip meer informatie over de deelnemers en activiteiten kenbaar maken. Houd hiervoor de website www.kipcaravans.nl in de gaten en schrijf je eventueel in voor de nieuwsbrief van Kip. Ook op Facebook zullen de nodige nieuwtjes worden gedeeld.

Like dit artikel
Tweet dit artikel