Kip Isa White: de nieuwe troef van Kip

kampeerzaken.nlKip introduceert met de Isa White een opvolger voor de bekende Sky Line. De Kip Isa White, net als oudere Kip modellen naar een kippenras genoemd, zal ongetwijfeld hoge ogen gaan gooien in het hogere middensegment.

 

Waar veel caravans in dit segment nog vrij conventioneel ogen, heeft Kip besloten om een meer sportieve caravan te bouwen, die niettemin comfortabel is uitgerust. Aan de buitenzijde oogt de Kip Isa White heel herkenbaar, modern en sportief, aan de binnenzijde sfeervol. Kip´s nieuwste model is uiteraard voorzien van de nodige innovaties.


 

kampeerzaken.nlDe Isa White valt in eerste instantie vooral op door de toepassing van zwarte accenten op de voorzijde en wanden. Wie de caravan nader bekijkt ziet nog meer opvallende zaken:

 

kampeerzaken.nlDe disselkast heeft 2 zijdelings te openen luiken zodat bukken tot het verleden behoort.

kampeerzaken.nlDe handgrepen aan voor- en achterzijde, robuust uitgevoerd in verzinkt en gepoedercoat staal.

kampeerzaken.nlDe wanden zijn uitgevoerd in hamerslag aluminium met zwarte accenten en donkere vensters. Opvallend is ook de manier waarop Kip de naden tussen de aluminium beplating heeft verwerkt.

kampeerzaken.nlKip heeft de Isa White voorzien van een enorme hoeveelheid bergruimte. Er zijn grote, goed bereikbare bovenkasten, onder het vaste bed is zelfs een heuse pannenlade van bijna 50 liter geplaatst.

kampeerzaken.nlVeel aandacht ook voor de vernieuwde kussens. Deze hebben een hogere rug voor meer zitcomfort, zonder dat zij het zicht door de ramen belemmeren.
 

kampeerzaken.nlDe wandkast tegenover het keukenblok is extra diep, door de schuin geplaatste hangkast is er in de 44TDB zelfs plaats voor een garderobenis naast de deur.

 

Verder is de Isa White voorzien van LED verlichting met een bijpassend, geheel nieuw schakelsysteem (met een optionele afstandbediening) en nachtverlichting. Er is gekozen voor een draaibaar toilet met geïntegreerde watertank en een keramische toiletpot. De bovenkasten hebben grote kleppen, gasdrukveren en pushlocks.

 

 

Vooralsnog gaat Kip de Isa White in de volgende 5 indelingen leveren:

 

 • KI 41 T
  De klassieke indeling, met een standaardzit voor- en achterin de caravan
   
 • KI 41 TD
  Een vast bed dwars voorin, achterin een standaardzit
   
 • KI 44 TDB
  Een vast bed voorin, standaardzit achterin
   
 • KI 47 TEB
  Voorin een standaardzit, achterin twee enkele bedden met daartussen een Engels kastje.
   
 • KI 47 TBL
  Achterin een standaardzit, voorin een kingsize vast bed

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel