Kip caravans introduceert nieuwe generatie Kompakt

kampeerzaken.nlDe Kip Kompakt, die in 1981 werd geïntroduceerd, is het meest succesvolle én opvallende model van Kip. Al bijna 30 jaar weet dit model een grote schare kampeerliefhebbers te bekoren.

 

Gezien de stijgende vraag naar lichte, compacte caravans heeft Kip besloten een geheel nieuwe generatie van de Kip Kompakt te ontwikkelen. De nieuwe Kompakt is iets groter geworden en is leverbaar in totaal 4 indelingen, alle uitsluitend met hefdak.


 

kampeerzaken.nlHet uiterlijk is vormgegeven in de stijl van de succesvolle Isa White, met een polyester voor- en achterwand en een hagelbestendig dak. Het interieur biedt een aantal nieuwe indelingen met onder meer een L-zithoek.

 

De nieuwe Kip Kompakt is te zien op de Caravan Salon in Düsseldorf en natuurlijk op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. De eerste showroommodellen worden ook in oktober verwacht, en naar verwachting kan Kip de nieuwe Kompakt vanaf december volop gaan uitleveren.

 

De kleinere Kip Kompakt KK300 blijft overigens normaal in productie. Op Caravans.net staat meer informate over de nieuwe Kip Kompakt.

 

(klik op de foto’s voor een vergroting/diashow)

Like dit artikel
Tweet dit artikel