Kip Kompakt Safari 35 jaar Limited Edition

Kip Kompakt Safari 35 jaar Limited Edition

Kip Kompakt Safari 35 jaar Limited Edition

HOOGEVEEN – Onder de Nederlandse kampeerders zijn de Kip Kompakt caravans uitgegroeid tot ware ikonen. Of het nu één van de allereerste modellen is, of de nieuwe Shelter, ze hebben voor heel veel kampeerders gewoon een onweerstaanbare aantrekkingskracht.

De Kip Kompakt werd in 1982 geïntroduceerd, en was toen een grote Europese primeur. Maar de Kip Kompakt bestaat dit jaar dus ook 35 jaar. Uiteraard wordt dit jubileum gevierd door Kip Caravans. En dat gebeurt uiteraard samen met de kampeerders. Daarom introduceert Kip een speciaal jubileummodel, de Kompakt Safari 35.

Dit jubileummodel wordt in een gelimiteerde oplage van slechts 35 stuks gebouwd. Je herkent hem aan de buitenkant aan de speciale ‘Safari Brown’ kleur, en ook het interieur is uiteraard verre van standaard. Kip Kompakt Safari 35 jaar Limited EditionBovendien hangt er ook een aantrekkelijk prijskaartje aan dit model, met een korting van maar liefst 3500 euro.

De eerste 15 exemplaren van de Kip Kompakt ‘Safari’ 35 jaar Limited Edition, waarvan reeds enkele exemplaren zijn verkocht, lopen over ruim een maand van de productielijn. De overige 20 exemplaren zullen in oktober geproduceerd en uitgeleverd worden.

Introductiedagen

Kip organiseert ter ere van het gereedkomen van de eerste exemplaren enkele speciale introductiedagen voor de introductie van deze bijzondere Kip Kompakt, namelijk op 13, 15 en 17 juni. Tijdens deze dagen kunnen geïnteresseerden meelopen met een rondleiding door de fabriek, waar op dat moment deze speciale Kip Kompakt geproduceerd wordt. Er zal tijdens de rondleiding aan de hand van nostalgisch beeldmateriaal ook teruggekeken worden op een geweldige periode van kamperen met de Kip Kompakt. Geïnteresseerden wordt verzocht zich via de website van Kip Caravans voor deze dagen in te schrijven.

Like dit artikel
Tweet dit artikel