Kip Shelter nu ook in stoere, zelfvoorziende Outback-versie leverbaar

Kip Shelter Outback

Kip Shelter nu ook in stoere, zelfvoorziende Outback-versie leverbaar

De Shelter, de ‘sportieve’ en compacte caravan van Kip die geïnspireerd is op het oermodel van de bekende Kip Kompakt, is al leverbaar in een Basis en Plus uitvoering.

Deze zomer komt daar, net zoals Kip deze afgelopen najaar al voor de Vision introduceerde, ook een ‘Outback-uitvoering bij.  Net zo sportief, maar met een extra stoer tintje en bovendien geschikt om ‘zelfvoorzienend’ te kamperen. De Kip Shelter Outback is komende zomer al leverbaar, maar zal slechts in een beperkte oplage leverbaar zijn.

Geschikt voor off-grid kamperen

De compacte Kip Shelter Outback heeft diverse zaken die hem geschikt maken om ‘off-grid’ en ‘zelfvoorzienend’ te kamperen. Het verzwaarde chassis geeft de Shelter Outback niet alleen meer laadvermogen maar heeft ook een grotere bodemvrijheid, zodat je hiermee wat makkelijker buiten de gebaande wegen kunt rijden. Dat ‘stoere’ aspect wordt nog eens vergroot door de zwarte voortentlijsten, disselafdekking, sidebars, dakrailing en wielafdekkingen. Verder is hij voorzien van speciale 16-inch velgen, geblindeerde ramen en bigfoot uitdraaisteunen.

Voor het ‘zelfvoorzienende’ heeft Kip de Shelter Outback uitgerust met een 65 liter compressorkoelkast met smartenergy control, 2x50W zonnepanelen, 20Ah lithium accu en een smartshunt accu monitor. Hiermee is de Kip Shelter Outback natuurlijk bij uitstek geschikt voor avontuurlijk ingestelde kampeerders die ook graag eens ‘wildkamperen’, of op campings staan waar de voorzieningen heel beperkt zijn, zoals wel eens in Scandinavië het geval is.

Beperkt verkrijgbaar

Kip geeft aan dat men de Shelter Outback in een beperkte oplage zal gaan produceren. Hij zal verkrijgbaar zijn vanaf € 24.500 en de orderboeken zijn al geopend. Kip verwacht de Shelter Outback deze zomer te kunnen leveren.

Like dit artikel
Tweet dit artikel