Kip presenteert de Shelter Offroad in Düsseldorf

Kip Shelter Offroad caravan

De langverwachte Offroad versie van de Shelter

HOOGEVEEN – De geruchten gingen al jaren rond, maar nu is het zo ver. Kip heeft een stoere, offroad versie van de Shelter uitgebracht. Kip ging daarbij niet over één nacht ijs want het is niet zomaar de normale Shelter die voorzien is van wat stoere offroad accenten.

De Shelter Offroad heeft bijvoorbeeld een grotere bodemvrijheid door een verhoogd chassis. Daarbij is ook de MTM (maximaal toelaatbare massa) verhoogd tot 1000 kg.

Verder zien we dat de Shelter Offroad is voorzien van grotere wielen en een bredere deur. De opening van de toegangsdeur is nu 85 cm, wat het laden van bijvoorbeeld grotere motorfietsen mogelijk maakt.

Volgens Kip is de Shelter Offroad klaar voor de echte avonturier en past de caravan perfect bij de meeste 4×4 voertuigen. Iedereen die wel eens van de verharde wegen af wil gaan kan nu dus ook zijn favoriete caravan meenemen.

Wie de Shelter Offroad wil bewonderen, kan in de trein of auto stappen en naar de Caravan Salon in Düsseldorf gaan. De nieuweling is daar namelijk nog tot en met zondag 6 september te zien. Uiteraard is daar ook de rest van de Shelter collectie te zien.

Meer informatie is te vinden op de speciale website van de Kip Shelter.

Like dit artikel
Tweet dit artikel