Kip gaat met Sky Line buitenlandse markt op

kampeerzaken.nlMet de totaal nieuw ontwikkelde Kip Sky Line gaat Kip een serieuze gooi gaat doen naar de buitenlandse markt. Hiermee is wel definitief het doek gevallen voor de Kip Star Line. De laatste jaren werden er op basis van de Star Line al diverse actiemodellen op de markt gezet (o.a. Platinum, Navigator en Traveller), maar ook dát lijkt met de komst van de scherper geprijsde Sky Line nu definitief verleden tijd.
 De Sky Line vertoont qua design duidelijk verwantschap met de vorig jaar geïntroduceerde en volgens Kip Hoogeveen uiterst succesvolle Kip Vision. Ook herkennen we qua belijning in het exterieur enkele details van de Shuttle. Ten opzichte van voorganger Star Line heeft de Sky Line naast een sportiever en frisser ogend exterieur, een totaal nieuw interieur meegekregen.
kampeerzaken.nlMet deze vriendelijk geprijsde Kip zet de fabrikant van toercaravans in het topsegment nu duidelijk ook een product in het middensegment neer. Voor meer informatie over beschikbare indelingen en prijzen kunt u binnenkort meer lezen op de website van Kip Caravans, www.kip-caravans-nl.
Vooralsnog wordt er gesproken over de modellen Sky Line 41TDB, 44TDB, 47TDB, 47TEB en 47TK.

Like dit artikel
Tweet dit artikel