Kip Sky Line 44 TDB Aircool Edition, standaard met airco

kampeerzaken.nlDe trend om ook toercaravans met airco’s uit te rusten lijkt door te zetten. Zo past Kip Caravans uit Hoogeveen sinds modeljaar 2003 op haar topmodel Hy Line al standaard airconditioning toe, vanaf dit voorjaar is een airco ook beschikbaar in een actiemodel, de Kip Sky Line 44 TDB Aircool Edition. Zoals de naam al doet vermoeden bevat deze caravan naast een omvangrijke uitrusting ook standaard een Dometic airco.
 Los van de airconditioning is het actiemodel standaard o.a. naast de reguliere kachel ook uitgerust met comfortabele vloerverwarming, 15” lichtmetalen velgen met Good Year banden, een stabilisator koppeling, een panoramisch dakluik, een hordeur en nog heel veel andere interessante extra’s die zelfs voor de verwende caravanner weinig meer te wensen over zullen laten.
kampeerzaken.nlDe Kip Aircool Edition wordt in beperkte oplage gebouwd, wordt geleverd voor de actieprijs van € 16.999,- en staat begin mei bij de Kip dealers. Een voorproefje is te zien op www.kip-caravans.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel