Kip verlengt Greyline introductiedagen

Kip Greyline

De nieuwe Kip Greyline

HOOGEVEEN – De nieuwe Greyline was niet te zien op de beursstand van Kip op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Kip koos er namelijk voor om de nieuwe Greyline in eigen huis te presenteren. Geïnteresseerden konden zich via de website van Kip aanmelden voor de Greyline introductiedagen.

Op deze introductiedagen kregen de bezoekers onder meer een introductievideo, een presentatie van de nieuwe Greyline en een rondleiding door de fabriek en ontwerpafdeling. Deze introductiedagen, die de afgelopen weken werden gehouden, werden goed bezocht.

Zo goed zelfs, dat Kip heeft besloten om de periode waarin de dagen worden gehouden, te verlengen. De introductiedagen worden met 2 weken verlengd en zijn nu tot en met zaterdag 3 december 2016. Ook nu verloopt de inschrijving via de website van Kip Caravans.

Alleen bij Kip Hoogeveen

Kip Greyline introductieGoed om te weten is dat de Greyline alleen nog maar bij Kip te zien en te koop is. Sinds oktober vorig jaar verkoopt Kip haar nieuwe caravans namelijk uitsluitend rechtstreeks via haar Flagship Store bij de fabriek in Hoogeveen. In deze Flagship Store zijn alle mogelijke modellen van de caravans van Kip te zien. Binnenkort staan hier dus ook alle nieuwe Greyline modellen, inclusief alle mogelijke opties. Alle service en garantie loopt via Kip in Hoogeveen en al haar service partners in Nederland.

Kip Greyline

Het is alweer even geleden dat Kip een nieuwe Greyline uitbracht. De aandacht lag de laatste jaren vooral bij de kleinere modellen, zoals de Shelter en Kompakt. Net als vroeger staat ook de nieuwe Greyline voor compromisloos genieten zoals een vakantie bedoeld is. Hoogstaande rijeigenschappen, een stijlvol en functioneel interieur en een buitenzijde waar wit en grijs als vanouds de boventoon voeren. Vooralsnog is de Greyline in twee uitvoeringen van de Greyline te bezichtigen, maar hij is straks beschikbaar in vijf uitvoeringen. Er is voor de introductie gekozen voor een uitvoering met twee afzonderlijke bedden en een uitvoering met Frans bed.

Moveractie

Wie er snel bij is (dat wil zeggen: tijdens de introductiedagen, dus tot en met 3 december) kan nog gebruik maken van de moveractie. Gedurende de actieperiode krijgen kopers bij de aanschaf van een nieuwe Greyline gratis een nieuwe volautomatische caravanmover van Enduro cadeau. Uiteraard inclusief vakkundige montage en accu.

Wie niet in staat is om naar de Kip fabriek en Flagship Store in Hoogeveen te komen: op de website van Kip Caravans is inmiddels ook alle informatie van de nieuwe Greyline beschikbaar.  Ook de “online configurator” is al actief zodat iedereen zelf online een Kip Greyline samen kan stellen. De productie van de nieuwe Greyline wordt in maart 2017 gestart. De eerste serie wordt naar verwachting in april 2017 afgeleverd.

Like dit artikel
Tweet dit artikel