Kip viert feest en lanceert een jubileumeditie van de Shelter

Kip viert feest en lanceert een jubileumeditie van de Shelter

Kip viert feest en lanceert een jubileumeditie van de Shelter

Kip Caravans lanceert ter ere van het 90-jarig bestaan een speciale caravan: de Shelter Jubileum Editie. Deze speciale editie van deze populaire en sportieve caravan belichaamt een naadloze vermenging van nostalgische flair en hedendaagse technologie, een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van het enige caravanmerk van Nederland.

De Shelter Jubileum Editie is een knipoog naar het verleden met zijn retro design, waarbij crème en pastelgroene beplating harmoniëren met de vintage wielen. Deze look & feel is verder versterkt door een samenwerking met De Waard, met als resultaat een uniek hefdakdoek en bijpassende luifel, waarmee de caravan een onderscheidende uitstraling krijgt.

Comfort en functionaliteit

Het interieur van de caravan biedt een doordachte combinatie van comfort en functionaliteit, wat bij zo’n compact formaat van groot belang is. De binnen/buiten keuken maakt het mogelijk om zowel binnen als buiten te koken, terwijl de 65-liter compressorkoelkast en vloerverwarming bijdragen aan het comfort. De Shelter Jubileum Editie is niet alleen ontworpen voor stijl, maar ook voor gebruiksgemak en efficiëntie.

Qua technische specificaties toont de caravan zijn veelzijdigheid. Het heeft een rijklaar gewicht van 620 kg, een laadvermogen van 280 kg en een toegestane maximale massa van 900 kg. Het chassis is voorzien van een premium AL-KO as, schokbrekers en een oplooprem met terugrij-automaat. Dit zorgt voor een betrouwbare en stabiele rijervaring.

Bijzonder stukje geschiedenis

De Shelter Jubileum Editie is niet alleen een eerbetoon aan het verleden, maar ook een toonbeeld van moderne innovatie. Met zijn geavanceerde voorzieningen en kenmerkende stijl is het een unieke toevoeging aan het assortiment van Kip Caravans en een must-have voor liefhebbers van zowel retrodesign als moderne gemakken. Met een prijskaartje vanaf €25.500 en een beperkte beschikbaarheid, biedt deze caravan kampeerliefhebbers een unieke kans voor om deel uit te maken van een bijzonder stukje Nederlandse kampeergeschiedenis.

Like dit artikel
Tweet dit artikel