Star Line Cinema 47 EB, actiemodel van Kip Caravans

kampeerzaken.nlKip Caravans pakt op de komende Kampeer en Caravan Jaarbeurs weer uit met diverse nieuwe modellen caravans (zoals de Kip Vision toercaravan) en een actiemodel van de succesvolle Kip Star Line caravan, de Star Line Cinema 47 EB, welke helemaal is uitgerust voor de veeleisende kampeerder.
 De Star Line Cinema 47 EB caravan is in een beperkte oplage beschikbaar en heeft een riante indeling met 2 riante enkele bedden van elk 200 x 75 cm en een ruime zitgroep. Het uitrustingsniveau is riant en vergelijkbaar met de eerder dit jaar gevoerde Kip Celebration: o.a. ringverwarming, vloerverwarming, lichtmetalen velgen en een panoramisch schuif-kanteldak.
kampeerzaken.nlBovendien heeft deze caravan, zoals de naam Star Line Cinema al doet vermoeden, nog meer voor de eigenaar in petto: een volledig in de bovenkasten geïntegreerd LCD scherm van LG, een audio-DVD systeem met luidsprekers van JVC, beide uiteraard met afstandsbediening. Ook is er inbouwruimte voor een satellietontvanger voorzien. De Kip Star Line Cinema 47 EB caravan wordt aangeboden voor € 18.750, dat betekent een voordeel van ca. € 1250.
Meer info: www.kip-caravans.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel