Klassieke De Waard bijzettenten tijdelijk opnieuw in productie

De Waard bijzettenten © http://www.dewaardforum.nl

Klassieke bijzettenten van De Waard op het De Waard festival

VIERHOUTEN – Eerder dit voorjaar, op 9 en 10 april, organiseerde De Waard Tenten het jaarlijkse De Waard festival op Camping De Paasheuvel in Vierhouten. Naast een aantal nieuwe en vernieuwde tenten kondigde De Waard daar ook een poll aan.

In die poll kon gestemd worden op een aantal bijzettenten van De Waard, die al een tijdje niet meer in productie zijn. De Waard had deze tenten opgezet tijdens het festival. Aan de hand van de hoeveelheid stemmen zou De Waard dan 3 modellen tijdelijk in productie gaan nemen.

Het festival, dat ondanks het frisse weer prima verlopen is, is uiteraard weer allang afgelopen. Inmiddels is bekend geworden welke bijzettenten de meeste stemmen hebben gekregen en in productie zijn genomen. Dat zijn de Graspieper en Koningsstern geworden. De Graspieper is een klassiek tweestoks tent met schaapskooiluifel, die bijzonder is doordat de voorzijde -inclusief de luifel- als boogtent is uitgevoerd. De Strandplevier is een typische éénstoks De Waard model met grote luifel.

Deze 2 tenten worden tegen speciale prijzen aangeboden en zijn eind deze maand beschikbaar. Verder geldt: op is op. Bestelinformatie kun je vinden op de website van De Waard tenten.

© foto’s: dewaardforum.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel