Kleine Camping Gids 2019

Kleine Camping Gids 2019

Kleine Camping Gids 2019

In de nieuwe Kleine Camping Gids 2019 vind je een selectie van de leukste en mooiste kleine campings op diverse locaties. Deze campings bevinden zich in heel Europa.

De gids beperkt zich niet tot bijvoorbeeld campings in de Achterhoek of op de Veluwe, maar vermeldt ook campings in bijvoorbeeld Oostenrijk. De gids wordt bovendien gecombineerd met de MiniCampingcard 2019, waarmee je een interessante korting op de campings in de gids kunt krijgen.

Kleine campings, boerencampings en natuurcampings

Of je nu op zoek bent naar een boerencamping dicht bij huis op de Veluwe of er liever op uit gaat naar een kleinschalige camping in de bergen, de gids geeft een overzicht van alle kleine-, boeren- en natuurcampings. Bovendien maken de foto’s en duidelijke beschrijvingen het nog makkelijker om een keuze te maken. Er wordt in de gids duidelijk onderscheid gemaakt tussen een kleine camping, een boerencamping en een natuurcamping. Ideaal voor mensen die er met het hele gezin op uit trekken naar de natuur of voor de rustzoeker die een plekje midden in de natuur zoekt.

Minicampingcard 2019

Ook vermeldt de gids duidelijk de korting die je op iedere camping krijgt, als je daar bij het reserveren vermeldt dat je in bezit bent van de MiniCampingcard en deze bij aankomst ook laat zien. De overnachtingsprijzen op de campings in de gids variëren van 11 tot 22 euro (exclusief toeristenbelasting en andere heffingen). De korting geldt over het algemeen alleen buiten het echte hoogseizoen. De gids kost inclusief de card € 10,95, kan nu al worden besteld en wordt medio december door uitgeverij Interdijk verstuurd.

Like dit artikel
Tweet dit artikel