Kleine Deense campings profileren zich

kampeerzaken.nlKampeerders en bezitters van campers die in Denemarken graag op kleine, overzichtelijke campings verblijven en van een persoonlijke behandeling houden kunnen sinds kort over 27 van deze campings snel en gemakkelijk informatie krijgen. Een samenwerking tussen het verbond van particuliere campings, DK-Camp, en de organisatie Små Campingpladser (Kleine Kampeerterreinen) heeft dit mogelijk gemaakt.
 
De 27 campings, verspreid over heel Denemarken, zijn voortaan bij de ingang herkenbaar aan een nieuw rood-wit logo. De campings hebben alle maximaal 145 staanplaatsen en zijn vaak in het bos of bij een strand te vinden. Zij zijn dus groter dan de boerencampings zoals wij ze kennen, maar bieden dan vaak ook een zwembad, cafetaria en/of een kinderspeelplaats. De eigenaar heet de gasten bij de ingang in principe persoonlijk welkom en zal steeds proberen aan persoonlijke wensen te voldoen.
Het gaat om kampeerterreinen met twee- en driesterren, waar tot 22 uur kan worden ingecheckt. Meer informatie: DK Camp, Industrivej 5D, DK-7120 Vejle Ø., tel. +45 7571 2962, internet: www.dk-camp.dk en/of www.smaapladser.dk.
Op de website is op een kaart te zien waar campings liggen, en de website is ook in het Nederlands. Het uitgebreide ’Kampeerpakket Denemarken’ is te bestellen via www.visitdenmark.nl/camping/

Like dit artikel
Tweet dit artikel