Kleiner dan de Zero Pump van Flextail kan bijna niet

Zero Pump van Flextail

Kleiner dan de Zero Pump van Flextail kan bijna niet

Draagbaarheid is een van de belangrijkste aspecten in de wereld van lichtgewicht kamperen. Of het nu gaat om tenten, kookgerei of slaapmatten, elk item moet zo compact en licht mogelijk zijn.

Flextail, een bedrijf dat al naam heeft gemaakt met zijn draagbare pompen en muggenverjagers, lijkt deze filosofie naar een nieuw niveau te tillen met de introductie van de Zero Pump.

Flextail

Flextail heeft zich de afgelopen jaren gepositioneerd als een van de meest innovator in de markt voor draagbare pompen. Daarnaast heeft Flextail ook een interessant programma muggenverjagers. Alle producten van het bedrijf onderscheiden zich door hun compacte formaat en efficiëntie.

De Zero Pump

De Zero Pump is een verhaal apart, en wat je noemt een wonder van miniaturisatie. Met een gewicht van slechts 80 gram en afmetingen die het mogelijk maken om hem zelfs in de broekzak te stoppen, zet de Zero Pump een nieuwe standaard voor draagbare pompen.

Wat de Zero Pump echt onderscheidt, is de technologie die het mogelijk maakt om hem zo klein te kunnen bouwen. Het apparaat maakt gebruik van een geavanceerd luchtcirculatiesysteem dat efficiënter is dan traditionele pompen. Dit stelt de Zero Pump in staat om sneller en met minder energieverbruik te werken.

De pomp is gemaakt van duurzaam, weerbestendig materiaal, waardoor hij ook geschikt is voor gebruik in minder gunstige omstandigheden.

Veelzijdig

De Zero Pump is niet alleen ontzettend klein, maar ook veelzijdig. Je kunt de pomp gebruiken voor het oppompen van luchtbedden, zwembanden en zelfs fietsbanden. Het bedieningsgemak is een ander pluspunt; met een enkele knop kan de gebruiker de gewenste luchtdruk instellen.

Volgens een video op TikTok kan de Zero Pump een miniluchtbedje in anderhalve minuut oppompen, dus ook de capaciteit van dit nog geen 35 gram wegende pompje is indrukwekkend.

Binnenkort verkrijgbaar, maar niet goedkoop

De Zero Pump is recentelijk gelanceerd en heeft al veel aandacht gekregen in de kampeer- en outdoorwereld. Het apparaat is binnenkort verkrijgbaar. Je kunt hem bestellen via het crowd funding platform IndieGogo, waar het streefbedrag al ruimschoots is overtroffen. De prijs ligt afhankelijk van de bestelde uitvoering op € 27 en € 34 inclusief verzendkosten.

Like dit artikel
Tweet dit artikel