Adria Action wordt volwassen

kampeerzaken.nlAdria gaat de 2009 modellen van de Adria Action, in een andere, stoerdere kleurstelling leveren.
Het babyblauw, waarmee de Adria Action in 2006 nog Caravan van het Jaar was, maakt bij model 2009 plaats voor donkerblauw metallic, dat in combinatie met de eveneens nieuwe zilvergrijze lak voor een volwassener en stoerder uiterlijk zorg draagt.
 

kampeerzaken.nlOok de donkerder getinte ramen dragen daar hun steentje aan bij. Verder is ook het interieur aangepast, het blanke interieur is voorzien van enkele donkerbruine accenten en lederen bekleding is voortaan standaard.
De Adria Action heeft er ook een nieuwe indeling bij, de Adria Action 361 PH heeft achterin een eindkeuken en toiletruimte, halverwege een dinette en voorin een uitschuifbaar verhoogd bed.
kampeerzaken.nlHet polyester dak is gecertificeerd hagelbestendig. De Adria Action, die volgend seizoen voor nagenoeg dezelfde prijs als dit seizoen wordt geleverd, zal met zijn nieuwe "look" ongetwijfeld een groter publiek weten te trekken.
Er was altijd veel interesse voor de Adria Action, maar veel kopers zagen het niet zo zitten om met een caravan met babyblauwe accenten de weg op te gaan.

Like dit artikel
Tweet dit artikel