Nieuwe kleuren Fortex Auronde voortenten

Fortex Auronde voortent

Fortex Auronde voortent in lichtgrijs

UTRECHT – Het Twentse Fortex voortenten presenteerde op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, die begin oktober in Utrecht werd gehouden, een aantal nieuwe kleurstellingen.

Het betreft nieuwe kleurstellingen voor de Aronde voortenten. Deze tenten zijn zowel geschikt voor caravans met een hefdak, als voor gewone caravan.

Fortex Auronde voortent kleurenDe Auronde voortenten van Fortex zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Bovendien kunnen ze voor de klant ook op diverse manieren worden aangepast, en eventueel ook worden uitgebreid met onder andere een uitbouw. Fortex levert alle Aronde-modellen in twee hoofdkleuren, namelijk lichtgrijs en donkergrijs.

Fortex Auronde voortentDaarnaast is er ook de mogelijkheid om langs het dak van de voortent een accentkleur toe te voegen.

Fortex maakt geen tenten op voorraad, de voortent wordt voor de klant derhalve geheel op maat en in de gewenste kleurcombinatie gemaakt.

40 jaar Fortex caravanvoortenten

Fortex zal voor komend seizoen ook nog een jubileum editie van de Aronde luifel en de Aronde voortent met petluifel op de markt brengen. Dit in verband met het 40 jarig bestaan van Fortex in 2016.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel