Kleurrijk kamperen met de Eriba Touring Colour Editions

Eriba Touring Colour Editions caravan

Kleurrijk kamperen met de Eriba Touring Colour Editions

De iconische Eriba Touring caravan, een symbool van avontuur en vrijheid sinds 1957, heeft een interessante make-over gekregen. De nieuwe Colour Editions brengen met drie nieuwe kleurrijke speciale edities namelijk een frisse wind in de Eriba Touring-reeks, die in seizoen 2024 ook wordt uitgebreid met twee nieuwe, extra ruime indelingen.

De nieuwe kleuren, “Nugget Gold”, “Tango Red” en “Harbour Blue”, geven de Eriba Touring een vrolijke twist, terwijl de retro-uitstraling niet alleen behouden blijft maar door de vrolijke kleurstelling misschien zelfs wel benadrukt wordt.

Kleurrijk van buiten en van binnen

Eriba heeft deze kleuren niet zomaar gekozen. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd om naadloos bij de traditionele esthetiek van de Eriba Touring caravan te combineren en ze toch een frissere, modernere indruk te geven. Het resultaat is een caravan die zowel nostalgisch als eigentijds aanvoelt.

Deze kleurrijke uitstraling wordt doorgetrokken naar het interieur van de caravans. Elk van de drie designs wordt namelijk gecompleteerd met een op de gekozen kleur gebaseerd interieur. De “Memphis”-interieurafwerking met warme geeltinten wordt gecombineerd met de “Nugget Gold”-special edition, terwijl de rode accenten van de “Tulsa”- interieurafwerking de elegante look van de “Tango Red”-editie in het interieur van het voertuig brengen. De “Orlando”- interieurafwerking past perfect bij het frisse design van de “Harbour Blue”-editie.

Op kleur afgestemde accessoires, zoals een voortent, handdoeken, dekens, kussens en toilettassen, maken de caravans nog gezelliger en huiselijker.

Twee nieuwe indelingen

Naast de nieuwe kleuren zijn er ook twee nieuwe indelingen toegevoegd aan de Eriba Touring serie: de 630 en 642. Deze modellen bieden hetzelfde comfortniveau dat je mag verwachten van Touring-modellen, met veel opbergruimte, een royale stahoogte en een laag eigen gewicht. De Touring 630 heeft een dwarsbed achterin van 155 x 205 cm, terwijl de 642 een twinbed heeft van 200/210 x 205 cm. Het optionele slaapdak, dat beide modellen voorziet van een extra bed van 200 x 138 cm, vergroot het aantal slaapplaatsen tot vijf, wat betekent dat er ruimte is voor het hele gezin.

De nieuwe modellen zijn ook uitgerust met een grote koelkast met een inhoud van 133 liter. Dit maakt het bereiden van maaltijden onderweg een fluitje van een cent. Er is ook extra bergruimte onder de bedden, waar omvangrijke bagage veilig kan worden vastgezet.

Colour Editions zijn voor elke indeling verkrijgbaar

De nieuwe Colour Editions zijn verkrijgbaar voor elke indeling, van de compacte Eriba Touring 310 tot de ruime Touring 642. De nieuwe Eriba Touring Colour Editions en de nieuwe Touring 630 en 643 indelingen zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de dealers en zullen uiteraard ook op de Caravan Salon 2023 in Düsseldorf te zien zijn.

Like dit artikel
Tweet dit artikel