Kleurrijke voorjaarsmodellen van Karmann

Karmann Dexter Spring buscamper

De opvallende oranje striping van de Karmann Dexter Spring buscamper

STUTTGART – Karmann-Mobil laat op de CMT in Stuttgart (14 t/m 22 januari) een aantal fris en vrolijk gekleurde actiemodellen zien in de Dexter serie.

Karmann lijkt hiermee een wat jonger publiek aan te willen spreken. Maar naast die vrolijke kleuren hebben de Dexter „Spring“ modellen ook een completere uitrusting, welke uiteraard wordt gecombineerd met een interessant prijsvoordeel.

Het meest opvallende aan de voorjaarsmodellen van Karmann zijn zoals gezegd de kleuren. Maar niet die aan de buitenzijde, maar die in het interieur. Hier zien we namelijk dat de Karmann de Dexter „Spring“ modellen een behoorlijk opvallende bekleding heeft gegeven. Waar we aan de buitenzijde alleen een oranje striping zien, is het interieur van deze Dexter buscampers echt heel vrolijk gemaakt door de feloranje stoffering, welke nog eens wordt geaccentueerd door de donkere accenten.

karmann-dexter-spring-intDie oranje /zwarte bekleding is overigens in leer uitgevoerd. Verder is de Dexter Spring uitgevoerd met een flinke geluidsinstallatie en het Concept pakket alsmede het Style pakket. Het Concept pakket bestaat uit een 130 pk dieselmotor, mistlampen voor, een grotere (120 liter) dieseltank, het comfortpakket, verduistering voor de cabine, een luifel, fietsendrager en hordeur. Het Style pakket omvat LED dagrijverlichting, een glanzend zwarte grill en bumpers in de kleur van het voertuig.

Het prijsvoordeel van de Dexter Spring bedraagt volgens Karmann 7540 euro. De Dexter 550 Spring kost (zonder BPM) 44.990 euro, de Dexter 580 Spring en Dexter 600 Spring kosten (ook zonder BPM) 55.450 euro. Ze zijn -hoe kan het ook bijna anders- leverbaar vanaf komend voorjaar.

Like dit artikel
Tweet dit artikel