Klymaloft slaapmatten moeten perfecte combinatie tussen ‘lucht’ en ‘schuim’ bieden

Klymaloft slaapmatten van Klymit

Klymaloft slaapmatten moeten perfecte combinatie tussen ‘lucht’ en ‘schuim’ bieden

Slaapmatten blijven een compromis tussen gewicht, afmetingen en comfort. Omdat ook kampeerders graag lekker willen slapen, komt het regelmatig voor dat ze van slaapmat of luchtbed wisselen omdat deze toch niet aan de verwachtingen voldoen.

Producenten van slaapmatten zijn daarom ook voortdurend bezig om betere en comfortabelere slaapmatten te ontwikkelen. Zo introduceert het Amerikaanse Klimt de naar eigen zeggen revolutionaire Klymaloft-slaapmatten.

Deze Klymaloft-slaapmatten combineren lucht en schuim. De met schuim gevulde bovenlaag zorgt voor voldoende ondersteuning van het lichaam en elimineren de drukpunten. De daaronder liggende luchtkamers zorgen voor voldoende hoogte om oneffenheden op te vangen en bieden een zachte, stabiele onderlaag voor het schuim. Volgens Klymit bieden de Klymaloft slaapmatten de perfecte balans tussen comfort, pakmaat en gewicht.

De afmetingen van de Klymaloft slaapmatten zijn 183 x 58 x 6 cm. Ze wegen 1089 gram. Ingepakt zijn ze 29 x 20 cm groot. De isolatie/R-waarde bedraagt 2,1. Het oppompen gaat snel en eenvoudig met de Rapid Air Pump. Een reparatiesetje en opbergzak zijn inbegrepen. Klymit geeft een levenslange garantie op deze slaapmatten, die na 75D polyester zijn gemaakt.

Like dit artikel
Tweet dit artikel