Klymit voegt Cross Canyon-tenten aan programma toe

Klymit Cross Canyon (2/3/4-persoons) tenten

Klymit voegt Cross Canyon-tenten aan programma toe

Het Amerikaanse buitensportmerk Klymit breidt zijn tentenlijn uit met de toevoeging van de Cross Canyon-serie tenten.

De Cross Canyon 2, Cross Canyon 3 en Cross Canyon 4 zijn respectievelijk een twee-, drie- en vierpersoons lichtgewicht koepeltenten.

De Cross Canyon tentserie is ontworpen voor drie seizoenen. Door de twee toegangsdeuren en dubbele ventilatieopeningen is er altijd voldoende ventilatie om de tent vrij van condens te houden. Door de eenvoudige, maar degelijke constructie gaat het opzetten eenvoudig en is de tent voldoende windvast.

“Bij Klymit zijn we gepassioneerd om tijd buiten door te brengen met de mensen om wie je geeft”, zegt Klymit-directeur Cory Tholl. “De Cross Canyon tenten zijn perfect voor gezinnen die een ruime, makkelijk te gebruiken tent willen met een uitzonderlijke prijs/kwaliteitsverhouding”.

Het rechthoekige vrijstaande ontwerp maakt meerdere slaapconfiguraties mogelijk. Klymit streeft bij de Cross Canyon tenten naar een comfortabele woonruimte die volgens de fabrikant wordt gecombineerd met uitzonderlijke opbergmogelijkheden, en dat alles tegen een aantrekkelijke prijs. De Cross Canyon-serie is vervaardigd van hoogwaardige materialen en aluminium stokken. De innovatieve, oprolbare opbergtas dient ook als mat en zorgt zo voor een schoon werkoppervlak tijdens het opzetten van de tent.

Het gewicht van de Cross Canyon 2, Cross Canyon 3 en Cross Canyon 4 bedraagt respectievelijk 2,7 kilo, 3,2 kilo en 4,8 kilo. De vloeroppervlakte van de binnentent bedraagt respectievelijk 218 x 135 cm, 218 x 191 cm en 254 x 218 cm. De prijzen in de VS variëren van ongeveer 200 dollar voor de tweepersoons versie tot 250 dollar voor de vierpersoons variant. Er is voor deze modellen ook een footprint verkrijgbaar.

Like dit artikel
Tweet dit artikel