Knaus introduceert nieuwe Eurostar caravan

Knaus Eurostar

Nieuwe Eurostar in modern automotive design

STUTTGART – Het studiemodel “Caravisio” was één van de highlights van de Caravan Salon 2013. Deze “Caravan van de Toekomst” krijgt nog geen 18 maanden een vervolg in de vorm van een productiemodel, dat een aantal belangrijke momenten van de Caravisio bevat.

Knaus toont op de CMT namelijk een productierijpe Eurostar caravan, welke vanaf komend voorjaar leverbaar zal zijn voor een prijs van rond de 50 mille.

Dat is een boel geld, maar daar krijg je het één en ander voor. Los van de originele indeling heeft de Eurostar ook de nodige innovatieve oplossingen voor de keuken, wasruimte en woonruimte, die hun oorsprong in de Caravisio hebben.

Centraal in de keuken bevindt zich de hoogwaardige inductiekookplaat, met daarnaast de extra diepe gootsteen en fraaie kraan. De riante zitgroep laat zich met enkele handelingen ombouwen van loungezit tot werkkamer, inclusief bureaublad met aansluitingen voor laptop of tablet.

Tussen de woonruimte en slaapkamer bevindt zich de wasruimte. Deze is voorzien van een modern toilet, een robuuste kunststof wasbak en een ruime douchecel, die is uitgevoerd in naadloos polyester. De dikke, comfortabele kussens van de bedden in de slaapkamer nodigen uit om ook overdag te relaxen.

Knaus EurostarHet design aan de buitenzijde is overduidelijk in een strakke, moderne “automotive” look gegoten. Uiteraard wordt dit nieuwe vlaggenschip van Knaus volgens de modernste technieken gebouwd. Lichtgewicht, LED-verlichting, weerbestendige materialen en een serviceluik waarachter alle essentiële aansluitingen zitten.

Like dit artikel
Tweet dit artikel