Knaus Nederland stelt doelstelling activiteiten bij

kampeerzaken.nlOndanks het vertrouwen dat de heer Martens van Knaus Nederland BV heeft in een doorstart of overname van Knaus, Tabbert en de ander merken van het failliete bedrijf, ziet hij voor zijn bedrijf Knaus Nederland BV op de manier zoals het de afgelopen 27 jaar gefunctioneerd heeft, geen toekomst meer weggelegd en zal het zijn activiteiten als Knaus Nederland per 1 januari aanstaande beëindigen.
 Wat er in de toekomst precies met het importeurschap van Knaus gaat gebeuren is nog niet helemaal duidelijk. Ook na 31 december, als de curator zijn missie grotendeels volbracht zou moeten hebben, zal nog niet helemaal duidelijk zijn op welke basis hij als importeur voor Knaus door kan gaan. Zijn bedrijf is nu afgestemd op het huidige merken- en modellenpalet van de gehele Knaus-Tabbert Groep. Dat leveringsprogramma zou volgens de heer Martens na een doorstart of overname wel eens beperkter kunnen zijn, zodat zijn bedrijf in de huidige opzet niet voldoende toekomst meer heeft om op dezelfde voet, dus als zelfstandig importeur van alle merken van de Knaus-Tabbert Groep, door te gaan.
Zoals eerder vermeld, is de heer Martens nog steeds van mening dat er een reeële kans is op een doorstart of overname van de Knaus, Tabbert en andere merken. Om de kans daarop zo groot mogelijk te houden was hij met zijn bedrijf en alle dealers daarom ook gewoon aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht.

Like dit artikel
Tweet dit artikel