Knaus presenteert nieuw topmodel integraal camper

Knaus Sun i model 2016

Sun i, het vernieuwde topmodel van Knaus

JANDELSBRUNN – Knaus presenteerde gisteren haar noviteiten van modeljaar 2016 aan de pers. Het gaat goed met het bedrijf uit Jandelsbrunn. De omzet stijgt al een aantal jaren achtereen en ook het marktaandeel groeit nog steeds gestaag.

Knaus vond het bovendien tijd voor een nieuw topmodel bij de campers. De integraal camper Knaus Sun i is daarom geheel vernieuwd en wordt gekenmerkt door een nog dynamischere stijl, twee ruime indelingen en tal van slimme, functionele verbeteringen en een fraaie styling. Het moge duidelijk zijn dat Knaus alles uit de kast heeft gehaald om de nieuwe SUN i tot een waar topmodel te maken.

De Sun i is leverbaar in 2 indelingen, de 900 LEG en 900 LX. Beide zijn gebouwd op een laagbouwchassis van AMC met innovatieve TVT bouwtechniek. Het exterieur krijgt een geheel nieuw design met fraaie, nieuwe graphics. De fraai geïntegreerde achterlichten zijn uitgevoerd in de stijl van de onlangs geïntroduceerde Knaus Eurostar.

Binnen treffen we een interieur dat gelijk is aan het interieur van de Sun Ti maar op de nodige punten nog hoogwaardiger is uitgevoerd. De douchecabine is bijvoorbeeld voorzien van ronde deuren van echt glas, de douchebak zelf is van acryl. Onder de vloer vinden we een elektrisch uit te schuiven opbergvak. De langszit is voorzien van een handige uittrekbare zitting en opklapbare armleuning. Uiteraard kan alle elektronica, inclusief het sfeervolle lichtconcept, worden bediend via een tablet en de CI bus bediening.

Like dit artikel
Tweet dit artikel