Nieuw modellen Knaus Sport 2008

kampeerzaken.nlOok Knaus toont uiteraard haar nieuwste modellen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Bij de modellen 2008 van de Knaus Sport serie zitten een paar interessant modellen: de Knaus Sport 420 QD wordt in een aantrekkelijk actiemodel aangeboden, en de Knaus Sport 450KU biedt zit- en slaapcomfort voor 5 personen bij een opbouwlengte van 4,50 m.
 
De actieuitvoering, de Knaus Sport 420QD As Good As Gold 2008, heeft een vast tweepersoons bed, ruime keuken en treinzit en wordt geleverd met een riante uitrusting met oa 1500 kg as, aluminium velgen, dakstaanders links en rechts, kampeerzaken.nlreservewiel, AKS 2004 stabilisator, Heki dakluik, springveermatras, Truma boiler, grote 110 liter koelkast, vaste watertank, hordeur, schokdempers, serviceluik, ringverwarming, disselafdekking en TV voorbereiding.
Dit actiemodel wordt door Knaus aangeboden a € 16.195,- inclusief BTW.
De Knaus Sport 450KU heeft achter een rondzit en voor een standaardzit, welke beide uiteraard ook als tweepersoons bed kunnen dienen. Boven die standaardzit kan nog een 1 persoons bed worden uitgeklapt. Deze indeling is interessant omdat je bij deze compacte opbouwmaat toch nog zit- en slaapruimte voor 5 personen hebt. kampeerzaken.nl Nu zul je dat opklapbed niet elke nacht willen gebruiken, maar voor ‘onderweg’ zou het voor de redactie van KampeerZaken.nl (gezin met 3 kinderen) een uitkomst zijn.
Meer info vindt u ongetwijfeld op www.knaus.nl, en de caravans staan uiteraard ook op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs te Utrecht

Like dit artikel
Tweet dit artikel