Knaus Sport model 2025: vernieuwd design en nog meer indelingen

Knaus Sport caravans model 2025

Knaus Sport model 2025: vernieuwd design en nog meer indelingen

De Knaus Sport caravans zijn al jaren geliefde modellen onder de prijsbewuste kampeerders. Voor 2025 heeft Knaus deze klassieker weer flink onder handen genomen. Met een fris nieuw design voor zowel het interieur als het exterieur alsmede een verbeterd comfort belooft de Knaus Sport model 2025 nog meer kampeerplezier te bieden dan ooit tevoren.

Bovendien zal de Knaus Sport in modeljaar 2025 in nog meer indelingen verkrijgbaar zijn. Volgend seizoen komen er drie nieuwe indelingen bij. Kopers kunnen straks dus kiezen uit maar liefst 14 indelingen zodat er voor iedereen wel een passende indeling te vinden is.

Frisse look voor een bekende favoriet

Het eerste wat opvalt aan de Knaus Sport 2025 is het vernieuwde exterieur. De strakke lijnen en moderne vormgeving geven de caravan een eigentijdse uitstraling, terwijl de nieuwe KNAUS Cateye Evolution II-achterlichten voor een opvallend accent zorgen. Deze kleinere, maar krachtigere LED-lichten verbeteren niet alleen de zichtbaarheid, maar geven de caravan ook een stoere en sportieve look. Met verschillende kleuren en opties voor personalisatie kun je de Knaus Sport caravan helemaal naar jouw smaak maken.

Nog meer indelingen voor elk avontuur

Maar ook het interieurdesign van de Knaus Sport is vernieuwd. Het is lichter en biedt een nog betere ruimtelijke indruk. Of je nu met z’n tweeën op pad gaat, met het hele gezin, of zelfs met je trouwe viervoeter, de Knaus Sport 2025 heeft voor ieder wat wils. Met veertien verschillende indelingen, waaronder drie gloednieuwe opties, is er altijd een model dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

De indelingen zijn stuk voor stuk praktisch en functioneel ontworpen, met slimme oplossingen die het kampeerleven een stuk aangenamer maken. Zo is er in de keuken meer werkruimte gecreëerd en kun je zelfs kiezen voor een model met ingebouwde oven. De badkamer is ruimer geworden en biedt meer opbergruimte voor al je toiletspullen. De badkamer kan optioneel worden uitgevoerd met het optionele Cleanflex Toilet.

Technische snufjes en verbeterd comfort

Knaus heeft ook gedacht aan het comfort in alle seizoenen. De verbeterde isolatie en het vernieuwde verwarmingssysteem bijvoorbeeld, die ervoor zorgen dat je het lekker warm hebt tijdens koude nachten en op warme dagen voldoende kunt ventileren. De optionele dakairco biedt verkoeling op de dagen dat de zomerwarmte de overhand heeft. En voor wie graag kookt in de caravan zijn er nieuwe kookplaten beschikbaar, zowel op gas als op inductie. Voor de mensen die altijd verbonden willen blijven zijn er zelfs externe LTE/Wi-Fi-antennes verkrijgbaar. En in de slaapgedeeltes zorgen comfortabele bedden met nieuwe matrassen voor een goede nachtrust, zodat je uitgerust aan je volgende vakantiedag kunt beginnen.

Betaalbaar kampeerplezier voor iedereen

Ondanks alle vernieuwingen blijft de Knaus Sport een betaalbare caravan. De vanafprijs is nog niet bekendgemaakt, maar Knaus belooft dat de caravan ook in 2025 aantrekkelijk geprijsd zal zijn. Vanaf het najaar van 2024 kun je de vernieuwde Knaus Sport zelf bewonderen bij de dealer en op de Kampeer & Caravanjaarbeurs in Utrecht. Wie niet zo lang wil wachten kan eind augustus ook een bezoekje brengen aan de Caravan Salon in Düsseldorf, waar de Knaus Sport model 2025 voor het eerst aan het publiek zal worden getoond.

Like dit artikel
Tweet dit artikel